"Сильна Росія": У Іркутську дітей на спині через річку переносить семикласник (відео)

Шлях через водойму становить близько трьох з половиною кілометрів

Семикласник переносить дітей. Фото: https://styler.rbc.ua

Діти з російської села Батхай Іркутської області долають річку, щоб дістатися до школи. А допомагає їм у цьому семикласник Ілля Имеєв, який переносить їх на спині, зазначають Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна"

Батькам дітей також приходить долати цей шлях, щоб сходити за покупками в сусіднє село. Але переїжджати зі свого населеного пункту ніхто не збирається, оскільки тут, як вони кажуть, "золоте місце для сільського господарства".

Кожна з 14 сімей має власний виводок худоби з коровами і кіньми. Поки Ілля носить дітей через річку до школи, місцева влада не поспішає будувати міст, адже він обійдеться в 11 млн руб. Також чиновники відмовилися надати брус для переправи, який попросили мешканці.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...