Параноя: Путін влаштував черговий розгін у силовій верхівці РФ

Своїм указом президент Росії провів серйозні чистки у регіональний органах.

Володимир Путін. Фото: altervision.org

Президент РФ Володимир Путін підписав указ, згідно з яким від своїх посад звільняються 12 високопоставлених генералів МВС, СКР та МНС. Текст документа опублікований на офіційному порталі правової інформації, передають Патріоти України.

Згідно з указом, з посади заступника глави МНС РФ звільнено Володимира Артамонов. Крім того, з посади заступника начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях по екстреному реагуванню МНС звільнений генерал-майор Сергій Воронцов.

Перестановки відбулися і в регіональних органах влади. З посади першого заступника керівника управління Слідчого комітету по Башкирії звільнений полковник Рим Габдуллін. Генерал-майор юстиції Олесею Євдокимов звільнений з поста глави управління СКР по Ульяновської області.

Генерал-лейтенанта Григорія Желудова зняли з поста начальника ГУ Федеральної служби виконання покарань по Пермському краю. Генерал-майор Сергій Кададов звільнений з посади директора департаменту наглядової діяльності та профілактичної роботи МНС.

Крім того, Путін звільнив заступника начальника ГУ МВС по Іркутській області генерал-майора Олега Кнауса, а також головного інспектора МВС РФ генерал-майора Сергія Кулюкіна. Генерал-майор поліції Віктор Кутилкін покинув пост заступника начальника головного управління МВС по Кемеровській області.

Цим же указом президент РФ призначив Миколу Савченко главою управління МВС на московському метрополітені.

Також заступником директора ФСВП, начальником управління слідчих ізоляторів центрального підпорядкування призначено Володимира Бурикін.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...