Терористи вкотре порушили взяті на себе зобов'язання та обстріляли позиції військових ЗСУ (фото)

Бойовики псевдореспублік обстріляли селище поблизу Маріуполя з мінометів.

Наслідки обстрілу селища. Фото: ato.news

Російсько-окупаційні війська, незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про припинення вогню, продовжують порушувати режим «Тиші» та застосовують важке озброєння, повідомляють Патріоти України.

Так, поблизу Маріуполя, позиції українських військ в районі населеного пункту Новотроїцьке, що були обстріляні зі 120-ти та 82-х міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Кілька мін влучили у житловий район населеного пункту, пошкоджено будинки та інфраструктуру селища. За попередньою інформацією, втрат серед місцевих мешканців немає.



Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...