Тіллерсон поставив під сумнів компетенцію російської влади

Глава Державного департаменту США заявив, що російська влада не виконала взяті на себе зобов'язання ще з 2013 року по знищенню хімічної зброї у Сирії.

Рекс Тіллерсон. Фото: gundemavrasya.com

Глава Держдепартаменту США Рекс Тіллерсон заявив, що Росія не впоралася з втіленням в життя угоди з хімічної зброї в Сирії 2013 року. При цьому Тіллерсон заявив, що Москва чи замішана, або некомпетентні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Хвиля.

Москва не змогла домогтися виконання угоди про знищення хімічної зброї в Сирії, укладеного в 2013 році, заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон,

При цьому він додав, що російська влада або замішані в порушенні цієї угоди, або не здатні здійснити її.

На думку Тіллерсона, президент США Дональд Трамп показав, що він готовий до рішучих дій у відповідь на «огидні» дії сирійського керівництва. Глава Держдепу також підкреслив, що США не шукають схвалення своєї політики щодо Сирії в Москві і не зв'язувалися з керівництвом Росії перед нанесенням ракетного удару по Сирії.

Заява Тіллерсона прозвучала після того, як з кораблів США в Середземному морі було завдано ракетного удару по авіабазі урядових військ Башара Асада в провінції Хомс. Американські військові випустили понад 50 крилатих ракет «Томагавк», які вразили злітну смугу, ангари і заправні станції на авіабазі Шайрат. Саме з неї, на думку Вашингтона, злітали літаки, які здійснили хімічну атаку на місто Ідліб, жертвами якої стали понад 70 осіб, в тому числі десятки жінок і дітей.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...