Томський школяр написав Дмитру Медведєву відкритого листа

Томський школяр Сергій Чайковський вимагає у прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва "розумних коментарів" за звинуваченням у корупції.

Дмитро Медведєв. Фото: incolors.club

Учень 11 класу гімназії №2 російського Томська Сергій Чайковський у відкритому листі до прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва попросив його піти у відставку. Про це повідомляє агентство ТВ2, передають Патріоти України.

"Що уряд робить для країни? Уводить курортний податок? Передає Ісаакіївський собор РПЦ? Переслідує геїв у Чечні? Або, може, розкрадає бюджет на "Зеніт-Арені"? Зараз Ваш уряд усіма силами намагається утримати владу при собі. Я розумію, дуже складно піти з теплого місця. Але час приходить, Дмитре Анатолійовичу", – ідеться у зверненні.

Школяр написав, що у свої 18 років він "бачив багато чого, крім найголовнішого в демократичній державі – змінюваності влади".

"Зараз у нашій країні не найкращі часи, і в цьому частково Ваша заслуга і Володимира Володимировича (Путіна, президента РФ.Ред). Ні, я не хочу звинувачувати Вас у всіх бідах і говорити, що Ви у всьому винні", – зазначив він.

Чайковський пояснив, що до Дня Перемоги своє послання підготував спеціально.

"72 роки тому ми перемогли страшного ворога і врятували весь світ та нашу країну. Зараз у молодого покоління стоїть дуже складне завдання – рятувати країну від того, що Ви наробили за час свого правління", – заявив школяр.

Він також повідомив, що подав заяву у Слідчий комітет РФ про те, що Медведєв, "можливо", скоїв злочин за фактом корупції в особливо великому розмірі". Але Слідчий комітет відмовив.

"І зараз як громадянин Російської Федерації я не прошу, а вимагаю від Вас розумних коментарів щодо того, що Вас звинувачують у корупції. І причому це має бути обґрунтована відповідь, а не на кшталт "Компоту". Сподіваюся на Вашу щирість", – ідеться у відкритому листі.

Чайковський повідомив, що є волонтером томського штабу опозиціонера Олексія Навального і членом суспільно-політичного мережевого руху "Открытая Россия".

Сергій Чайковський відомий тим, що виклав у соціальні мережі запис виступу вчителя історії гімназії №2 Томська Віталія Хованського, який назвав фашистами людей, які сповідують ліберальні погляди, і звинуватив своїх учнів у тому, що вони є "холопами англосаксів". Після цього Хованського було госпіталізовано із серцевим нападом.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...