"Трагедія на Луганщині": Чоловік підпалив кілька будинків та застрелився

Встановлено, що чоловік вистрілив з рушниці собі у голову.

Будинок. Фото: budivlya.pp.ua

Як з'ясували правоохоронці, 61-річний місцевий житель з мисливською рушницею "Сайга" прийшов до будинків двох своїх сусідів. Налякані люди не чинили опору й одразу ж вибігли на вулицю. У цей час чоловік облив бензином будинки та підпалив їх, зазначають Патріоти України з посиланням на "24 Канал".

Те саме зробив і з власним домом, а потім зник у невідомому напрямку. Згодом правоохоронці знайшли його тіло в чагарниках.

"Сусіди кажуть, що у них неприязні відносини були протягом всього життя, понад 20 років. Експерти подивляться, може він був у стані алкогольного сп'яніння. Хоча на нього це не схоже. Він ніби-то вчителем був до пенсії", - розповіла прес-секретар ГУ НП у Луганській області Тетяна Погукай.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...