"Трамп готує повернення США на Близький Схід", - блогер

Президент США вирішив зміцнити свої позиції на Близькому Сходу у тому числі у Сирії.

Дональд Трамп. Фото: desktop.aftershock.net

Америка повертається на Близький Схід, і це сталося після перерви в один рік, і в мові Дональда Трампа, яку він виголосив після атаки на сирійську базу, потрібно звернути увагу на два ключові моменти.

Як повідомляють Патріоти України, про це на Новому часу пише Ігор Семиволос, директор Центру близькосхідних досліджень. «Перший момент у мові Трампа - американці довго вирішували, що краще, - дія або бездіяльність, і вибрали перше. Трамп вибрав інший варіант, ніж Обама, який вів переговори з Росією, проте РФ не виконала частину угоди і навіть показала, що не готова до переговорів. Другий момент у мові Трампа - ключовим завданням є не повалення Асада. США хочуть зупинити війну в Сирії. Для цього знадобляться легітимні міжнародні механізми, які схвалять в ООН », пише Семиволос.

За його словами, це може бути міжнародна військова інтервенція в Сирію, однак для прийняття такого рішення шанси практично нульові. «Цими ударами США показали, що залишають за собою право діяти на власний розсуд», вважає Семиволос.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ця зброя ще буде виготовлятися": Дипломат пояснив, що для України значать два пакети допомоги від Пентагона

неділя, 28 квітень 2024, 18:28

Юрій Щербак, колишній Посол України в Ізраїлі, США, Канаді, пояснив, що для України значать два пакети допомоги про які заявляв міністр оборони США Ллойд Остін, передають Патріоти України. "Під час останнього засідання Rammstein Ллойд Остін, міністр об...

"Нашим недорогим соседям разослали из Кремля новую методичку", - Ян Валетов

неділя, 28 квітень 2024, 18:14

"Обращаю ваше внимание, дорогие земляки, на очередной нарратив недорогих соседей, распространяющийся по интернету. Наверное, разослали новую методичку. Итак, главное из пропагандистского нарратива: ни победа, ни поражение ничего не изменят для простого...