"Три роки АТО", або що сталось за цей час (відео)

За три роки війни Донбас вже повністю змінився, адже багато людей виїхало та дуже багато будівель просто знищили.

Наслідки обстрілу. Фото: readmore.com.ua

Трохи більше, як три роки минуло з часу, як бойовики захопили перші українські міста на Донбасі, зазначають Патріоти України з посиланням на Уніан. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Три года прошло, как боевики захватили первые города украинского Донбасса - Славянск, Краматорск и Дружковку - и сразу на мэриях и милицейских участках вывесили российские триколоры.

За это время, только по официальным данным, погибли более 9 тысяч человек. По подсчетам ООН, от российской агрессии на Донбассе пострадали 33 тысячи человек. Около 2 миллионов человек покинули свои дома. За три года АТО погибли 2,5 тысячи украинских военных и более 7 тысяч получили ранения. Только в этом году на Востоке погибли 69 военных. Неоднократно сообщалось, что на Донбассе замечали российских военных и технику, а боевики постоянно нарушают договоренности о прекращении огня и установления «режима тишины». За эти три года и США, и ЕС призвали Россию повлиять на подконтрольных боевиков на Донбассе.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вчорашній скромний пост про Полякову і її друзів-"хороших русскіх" несподівано для мене викликав потужний, навіть міжнародний резонанс, - Голобуцький

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:00

"Мій вчорашній скромний пост про Полякову і її друзів-«хороших русскіх» несподівано для мене викликав потужний навіть міжнародний резонанс. Видно, таки втрапив в точку, якщо така реакція. Вчора в мене вийшов «естрадний» день: писав по свіжих інфопривод...

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...