"Це тільки початок": Експерт зробив гучну заяву стосовно причин терактів у Росії

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що вже найближчим часом Росію може сколихнути ще кілька гучних терактів.

Президент РФ Володимир Путін. Фото: gazeta19.ru

Президент Росії Володимир Путін наляканий протестними настроями в своїй країні. Щоб впоратися з цією ситуацією, він намагається викликати страх у всіх інших. Але нагадуючий "киплячу каструлю" Кавказ зводить до нуля зусилля російського лідера.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов з приводу заяви президента РФ про можливість терактів по всьому СНД, передають Патріоти України.

За його словами, нещодавня трагедія в метро Санкт-Петербурга безпосередньо пов'язана з подіями в самій Російській Федерації.

"Цей теракт пов'язаний більше з подіями в самій Росії, з протестними мітингами, протестом в Дагестані, де заблоковано понад 2000 фур. А дагестанці здаватися не збираються. Там вже Росгвардія і все інше", - заявив експерт.

Жданов підкреслив, що в РФ вже не раз відбувалися аналогічні теракти. "Атака на площі трьох вокзалів у Москві, вибухи в громадському транспорті в Волгограді ... Теракти завжди відбувалися за такою схемою, коли було загострення на Кавказі", - пояснив він.

Експерт звернув увагу, що Кремль спішно перекидає на Кавказ війська, які останнім часом були сконцентровані уздовж кордону з Україною.

"Є оперативна інформація, що з-під Ростова бригада з Моздока вантажиться і буде перекинута назад (в Моздок) в пункт постійної дислокації. На сьогоднішній день Кавказ залишився без російських ВС - вони всі зосереджені уздовж наших кордонів. Думаю, що заява Володимира Путіна по приводу вибухів можна трактувати так: "Мені страшно. Бійтеся всі". Це якщо так коротко сформулювати", - підкреслив Жданов.

Він зазначив, що вибухонебезпечна ситуація на Кавказі може вплинути на збільшення кількості терактів по всій Росії. За словами експерта, народи Північного Кавказу ніколи не здавалися Москві: "вони завжди готові йти до кінця. У них загинути в бою це почесно".

"Зараз просто закипає" каструля "Кавказу. На грунті внутрішньокланової боротьби в самому Кремлі між групою олігархів, що підтримують Медведєва і кооперативом" Озеро", який очолює Путін, цілком можливо, що в Росії можуть бути ще подібні теракти. До речі, сьогоднішній вибух в Ростові - продовження цієї вистави ", - сказав Жданов.

"Путіна налякали дуже сильно, тепер він намагається налякати всіх інших. Особливо це стосується країн СНД, тому що Україна вже виходить з-під контролю Росії", - додав військовий експерт.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...