"Ціна на українську землю досі у топі", - блогер

Навіть агресія з боку РФ не знизила вартості гектара української землі нижче 1100 доларів

Земля. Фото: solydarnist.org

Відомий український блогер Богдан Карпенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що в Україні розгорілися справжні дискусії про те, що мораторій на землю може бути скасований, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

По словам Богдана Карпенко, при этом не каждый эксперт говорит, что средняя нормативно-денежная оценка украинских сельскохозяйственных земель на конец 2014 года составляла 1389 долларов за гектар.

Блогер отмечает, что даже экономический спад, вызванный агрессией со стороны РФ, не снизил стоимости гектара ниже 1100 долларов, данная цена, при условии разрешения продажи, будет активно расти, об этом свидетельствуют экономические прогнозы и обоснования независимых международных экспертов.

По словам Богдана Карпенко, средняя же стоимость аренды земли по стране всего 38 долларов за гектар, средний размер пая – 3,72 га, что равно около 140 долларов в год, то есть около 12 долларов в месяц, для пайщика – это о рассказах, как крестьяне могут прожить на аренде – не могут. Дополнительно, есть огромное количество проблем, даже при такой низкой стоимости аренды, и далеко не все получают деньгами, если вообще что-то получают.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...