"Цінні кадри": Головна люстраторка України назвала прізвища чиновників, яким Порошенко видав "індульгенцію"

Головна люстраторка назвала прізвища чиновників, які залишилися працювати у держорганах

Анастасія Задорожна. Фото: http://glavcom.ua/

Президент Петро Порошенко поновив після звільнення за законом «Про очищення влади» двох чиновників. Їх прізвища у інтерв’ю «Главкому» назвала директор департаменту з питань люстрації Мін'юсту Анастасія Задорожна, передають Патріоти України.

«Річ у тім, що в самому законі сказано: «Заборона, передбачена частиною третьою або четвертою цієї статті, не застосовується до осіб вищого офіцерського складу, які обіймали або обіймають посади в Міністерстві оборони, Збройних силах, Державній прикордонній службі, Національній гвардії та інших утворених відповідно до законів військових формуваннях, якщо це обумовлено необхідністю забезпечення обороноздатності та за умови задоволення відповідного клопотання у порядку, визначеному цим законом». А у нас за фактом війна. Щодо конкретних осіб – можна назвати Олексія Дніпрова та Сергія Кузьменка», - пояснила головна люстраторка.

Задорожна розповіла, що Дніпров наразі займає посаду керівника апарату Адміністрації президента. А в період з 21.11.2013 по 22.02.2014 він був заступником міністра освіти і науки.

Кузьменко нині голова Кіровоградської облдержадміністрації. Тоді як у період з 25.02.2010 до 22.02.2014 він обіймав посади голови Олександрійської райдержадміністрації Кіровоградської області та заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...