"Тупий піар": Нардеп з пропрезидентської фракції піариться завдяки дітям (фото)

Блогер відзначив, що українські нардепи всіляко намагаються додати собі піару будь-якими методами.

Дмитро Голубов. Фото: business.ua

Агент впливу російської федерації замість того, щоб нести відповідальність, веде свій бізнес, володіючи де факто декількома навчальними закладами, безліччю нерухомості і має величезний вплив на процеси в регіоні та Україні, залізши в судову систему. Також донедавна він мав три, а зараз один власний телеканал, зазначають Патріоти України з посиланням на Сергія Стерненка.

Рупор проросійської пропаганди і піар-майданчик опоблоку та інших "ригоподібних" - телеканал "Репортер" і сьогодні є у власності Ківалова. А от "Академия" та "Здоровье" перейшли до рук близького компаньйона Льоши Гончаренка, який також був довгий період часу в команді Гєни Труханова, мера Одеси. Це людина-кардрідер, кіберзлочинець та екс-дартВейдер на ім'я Дмітрій Голубов.

Його також всі повинні знати.

Голубов в діяльності політичної вертикалі пана президента Порошенко відіграє досить важливу роль такого собі клоуна-жиріновського для того, щоб говорити такі речі, які собі не може дозволити сам Петро Олексійович. Власне Голубов займається тим, що використовує будь-які брудні і пропагандистські засоби проти "неугодних" БПП і його власника. В 2016 році "Здоровье" навіть отримувало попередження від нацради з питань телерадіомовлення. Пізніше мені трапився хрестоматійний в плані чорного піару ролик від "Акадємії", де поливають брудом грузинського дипломата Тимура Нішніанідзе. Це просто якась огидна пропагандо-какашка, про яку навіть не варто лишати коментарів. Періодично в ролику грає тіматі, а наприкінці показують того самого Голубова.

Але мова навіть не про це. Мова про нашу освіту. Як не дивно. На початку квітня 2016 р. в мережу потрапила новина про те, що Дмітрій Голубов роздавав мед в Одеській школі. Народний депутат і представник команди президента.

Минає 2 тижні, і на сайті Гончаренка "Думская" виходить новина про 4 тони меду, які наш благодійник Голубов подарував 32 школам району міста. Серйозно.

Це, до речі, округ, за яким Дмітрій обирався до Верховної Ради.

Під носом у громадян, за їх же участі і при сприянні міністерства освіти у вигляді його департаменту по м. Одеса використовується адмінресурс, і про це спокійно повідомляють новини. Ще сюжети про це знімають Голубова ж телеканали із його возвеличенням. Тут вам і японці, і роботи, і святий Дмітрій, і лекція про користь меду. В кадрі багато вдячних дітей, якась вчителька, яка мало не отримує оргазм від згадування імені "благодійника". В титрах навіть показують назви навчальних закладів. Це НВК №292, СШ №92, НВК №67, СШ №5, СШ №125, СШ №111. В кінці ролика Голубов всім бажає стати бджолами, а не трутнями, як депутати

На відеоролику періодично показують тих самих задоволених вчителів, які з малого віку вчать дітей бути безвідповідальними громадянами і радо стають співучасниками злочину.

Подивіться на ці вдячні щедрості вельможного пана рабські обличчя.

Закінчується ця вся стидоба вдячностями дітей за мед, і дифірамбами Голубову.

Звучить слоган "всё лучшее - детям".

Занавіс.

Адмінресурс, використання дітей (цікаво, що думають про це їх батьки), закривання міносвіти очей на це, примітивний і відверто тупий піар корупціонера Голубова це все окей, зрозуміло та ясно. Це в традиціях тих людей, які живуть "по-новому" і презентують нашу владу і Гаранта Конституції. Такі безпрецедентні для цивілізованого суспільства явища для них є нормою.

Цікавить зовсім інше.

Чому все краще - це мерзенний Голубов? Якщо це - краще, то мені просто страшно уявити, чим є щось гірше!

Який ідіот вирішив, що злочинець, політичний блазень Голубов - це найкраще, що є, і навіщо він потрібен дітям?

Чому не "Голубова - тюрмам" або "Україні - позбавлення від корупціонерів", а саме дітям - ось оцього огидного мужика в синьому піджаку? За що їм це?


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...