"Тут щось не чисто", - Ляшко відреагував на конфіскацію коштів Януковича

Лідер "Радикальної партії" засумнівався у законності такої конфіскації коштів екс-президента.

Олег Ляшко. Фото: demonewsnews.zzz.co

"Для чого тоді ламали в парламенті комедію з прийняттям законопроекту про спецконфіскаціі, якщо це можна було зробити через суд? Знаючи Порошенко і Луценко, підозрюю, що тут щось не чисто", - заявив Ляшко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

28 квітня в Раді національної безпеки України повідомили, що "Ощадбанк" почав процедуру конфіскації коштів Януковича і його оточення.

Президент України Петро Порошенко заявив, що гроші підуть в першу чергу на зміцнення армії.

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що рішення про конфіскацію прийняв Краматорський міський суд Донецької області, опівночі 28 квітня закінчився термін подачі апеляції. За його даними, заблоковані на рахунках Януковича засоби зберігалися як у вигляді грошей, так і у вигляді цінних паперів.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...