У Бердянську ветеран АТО розігнав проплачений мітинг представників "Опоблоку" (відео)

У місті агітатори "Опоблоку" збирали підписи, щоб "зупинити пропаганду нацизму"

"Опозиційний блок". Фото: akzent.zp.ua

У Бердянську біля Центру дитячої та юнацької творчості активіст і ветеран АТО Віталій Олешко, заручившись підтримкою поліцейських, прогнав політичних агітаторів від "Опозиційного блоку" і змусив їх розібрати намет. Відповідне відео колишній боєць опублікував на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Як видно, Олешко звинуватив агітаторів в тому, що ті "накручують людей" і за 50 грн "тягнуть у місто війну".

"Навіщо ви накручуєте людей? Ви за 100, чи навіть за 50 гривень сюди війну тягнете! Ви розумієте це?!" - сказав Олешко агітаторам.

Також ветеран АТО виступив перед депутатами міськради на сесії, де зачитав рядки з "опоблоківських" агітматеріалів. Так, у листівках було сказано, що "Опозиційний блок" вимагає "зупинити війну, припинити утискати російську мову і зупинити пропаганду нацизму".

"Де нацизм? Кому з вас не дають говорити російською мовою?.. Зупинити війну - це ви їдьте "за поребрик", і на Червоній площі просіть своїх патронів в Кремлі про це", - емоційно звернувся Олешко до депутатів "Опоблоку"

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...