У Дніпрі затримали суддів-хабарників

Затримали зловмисників Служба безпеки України спільно з працівниками Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та НАБУ.

Затримання суддів. Фото: https://tsn.ua

"За вплив на працівників прокуратури, перекваліфікацію кримінального провадження та винесення постанови про його закриття за строками давності "служителі Феміди" вимагали у обвинувачуваного у хабарництві 30 тисяч доларів США", – йдеться у повідомленні прес-центру СБУ, передають Патріоти України.

19 квітня оперативники спецслужби затримали одного із суддів-хабарників під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі однієї тисячі доларів.

Зазначається, що всього правоохоронці задокументували майже 20 зустрічей хабарників з хабародавцем, під час яких вони встигли отримати 16 тисяч доларів.

Здирників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, одного із заступників гендиректора ДП "Міжнародний аеропорт Львів" імені Данила Галицького" затримали за хабарництво. Його затримали поруч із аеропортом в одній із кавʼярень під час одержання усієї суми хабара.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...