У кураторів здають нерви? Савченко в телеефірі запропонувала дружити з Росією проти США

Савченко відреагувала на недавню заяву державного секретаря США.

Надія Савченко. Фото: gogetnews.info

Народний депутат Надія Савченко в ефірі телеканалу ZiK заявила про те, що Сполучені Штати Америки чинять неправильно з Україною і її жителями. Якщо США будуть продовжувати «грубити» на адресу Києва, український уряд повинен почати шантажувати Білий дім, а якщо і це не допоможе - Україна встане на сторону Росії і почне спільну боротьбу з американським імперіалізмом, передають Патріоти України.

Так Савченко прокоментувала недавню заяву держсекретаря США Рекса Тіллерсона, який дав чітко зрозуміти, що його платників податків не повинно цікавити, що відбувається на Україні.

«Почувши таке питання, я просто за своїм характером, людина, яка пройшла через цю чортову російську систему, у мене було б бажання встати і сказати:"Самі впораємося". Розвернутися і піти. Друге - можна було сказати: "Якщо вам не цікаво, що відбувається в Україні, тоді ми посилимо Росію, і вона стане найсильнішим ворогом проти вас". Це один з елементів політичного шантажу. Це торги - не хочете підтримувати ви, ми підтримаємо вашого ворога і будемо дружити проти вас», - заявила Савченко.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...