"У пам'ять про Героя України": На Житомирщині пройшли змагання з рукопашного бою (відео)

Тарас Сенюк воював у лавах легендарної 95-ї бригади.

Загиблий десантник Тарас Сенюк. Фото: http://www.5.ua

У Житомирі в спорткомплексі "Динамо" завершився чемпіонат Збройних сил України з рукопашного бою. Про таке повідомляє Військове телебачення України, передають Патріоти України.

Захід проводився на честь Героя України воїна-десантника полковника Тараса Сенюка, який загинув 2 роки тому в бою під Слов'янськом. Чоловік воював у лавах легендарної 95-ї десантної бригади. Турнір проводиться вже другий рік поспіль.

Символічним стало те, що на початку турніру маленька донька загиблого героя-десантника Елизавета попрохала команду ВДВ у пам'ять про тата здобути перемогу та повернути кубок у рідний Житомир. Та і вийшло, що перемогу у змаганнях здобула збірна команда ВДВ.

Михайло Забродський, командував ВДВ ЗСУ, сказав: "Мабуть, якщо дитина просить, значить з нею просить і її батько, який віддав життя, коли проходив службу у цих військах. Мабуть, це допомогло нашим спортсменам"

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...