"У підрозділах "ЛДНР" постійно збільшується кількість не бойових втрат", - розвідка

В одному з підрозділів п'яні бойовики перестріляли один одного.

Бойовик "ДНР". Фото: np.org.ua

У з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів Збройних сил Росії збільшилася кількість небойових втрат через незадовільний морально-психологічний стан особового складу. Про це в Facebook повідомляє Головне управління розвідки України, передають Патріоти України.

Зокрема, 2 травня в одному з полків 1 АК п'яні військовослужбовці для з'ясування відносин застосували стрілецьку зброю, в результаті чого один з них загинув, а інший отримав поранення.

У ГУР також повідомляють про загибель одного російського військовослужбовця в результаті передозування наркотичними речовинами.

Крім того, один з військових АК ВС РФ в стані сильного алкогольного сп'яніння вистрілив собі в ногу через небажання повертатися в підрозділ.

Керівництво т.зв. “ДНР” та “ЛНР” здійснює заходи з примусового залучення місцевого населення до участі у святкових заходах з нагоди Дня перемоги. З метою забезпечення масовості заходів до бюджетних установ та навчальних закладів надійшло “урядове розпорядження” щодо обов’язкового виділення співробітників, студентів та школярів.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...