У порту Італії знайшли тіло росіянки у валізі

Італійські правоохоронці у порту Риміні знайшли тіло 27-річної росіянки, яке знаходилось у дорожній валізі. Слідчі повідомили про велику імовірність смерті від виснаження.

Огляд слідчими валізи. Фото: ТАСС

У Італії в порту Риміні знайшли валізу з тілом 27-річної жінки, яка виявилася громадянкою Росії. Як повідомляють місцеві ЗМІ, причиною смерті могло стати виснаження, інформують Патріоти України.

"Валізу виявили 25 березня. Спочатку слідчі припускали, що тіло, яке перебувало у ньому могло належати німкені, яка зникла під час подорожі на круїзному лайнері в лютому. Однак аналіз відбитків пальців показав, що загиблою виявилася громадянка Росії, яка кілька років жила в Італії, отримала тут вид на проживання", - уточнюється в повідомленні.

Поліцейські не знайшли на тілі ознак насильницької смерті і утоплення.

"Вони поки виключають кримінальний слід в загибелі жінки і вважають, що причиною смерті стало виснаження організму через жалюгідні життєві умови. В якості однієї з версій італійські правоохоронці розглядають варіант, при якому хтось намагався позбутися тіла, викинувши його у валізі в Адріатичне море ", - також передають місцеві ЗМІ.

Прокуратура Італії почала розслідування. Достовірно відомо, що кілька останніх місяці жінка неодноразово потрапляла в лікарню з діагнозом "анорексія". Повідомляється, що в момент смерті вона важила 35 кілограмів.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...