У Росії похрестили хлопчика з ім'ям Люцифер

Матір хлопчика вже встигла заявити, що самостійно проведе обрад розхреження.

Хреження дитини. Фото:dobrenok.com

У Росії в місті Пермі родичі хлопчика на ім'я Люцифер охрестили його, а також його молодшого брата Вольдемара в православній церкві потайки від матері-сатаністки. Про це обурена мати повідомляє Уніан, передають Патріоти України.

Сатаністка зазначила, що дітей похрестили ще влітку, але батьки дізналися про це тільки зараз. Вчинок родичів жінка вважає зрадою і планує повністю перервати спілкування з родиною. Крім того, мати-сатаністка хоче створити петицію за заборону РПЦ хрестити дітей без згоди їхніх офіційних представників і планує провести обряд розхрещення дітей.

Нагадаємо Люцифер народився в 2014 році. Через рік в сім'ї сатаністів з'явився ще один хлопчик по імені Вольдемар. Раніше мати розповідала, що знайомі ласкаво називають їх первістка «Листиком».


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...