У Росію не впустили українця з незвичайним вантажем

Громадянин України намагався провезти до Росії близько 30 кілограмів хробаків.

Земляні черв'яки. Фото: animalsfoto.com

Россільгоспнагляд не пустив у Білгородську область РФ громадянина України, який віз 30 кілограмів земляних черв'яків. Про це повідомила прес-служба управління Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду по Білгородській області, передають Патріоти України.

"30 кг земляних черв'яків із грунтом намагався ввезти на територію Російської Федерації громадянин України. Ветеринарно-супровідні документи, що підтверджують безпеку вантажу, у нього були відсутні. Інспектор управління Россільгоспнагляду оформив повернення черв'яків в Україну", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що на минулому тижні в пунктах пропуску на кордоні з Україною знайшли майже 300 кг свинини, сала, ковбаси, меду та яєць.

"Вся продукція перевозилася із порушенням чинного законодавства, і щодо неї вжито відповідних заходів", - уточнили в Россільгоспнагляді.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...