У школі Дагестану пролунав вибух: одна дитина загинула (відео)

Під час вибуху гранати в комп'ютерному класі в Цумадінському районі Дагестану загинув учень восьмого класу, ще 11 дітей постраждали, заявили в МВС республіки.

Шкільний урок у Дагестані. Фото: dagtoday.ru

За словами заступника директора школи з виховної роботи Магомеддібіра Зубаірова, постраждали 13 учнів, передають Патріоти України.

Троє потерпілих перебувають в реанімації у важкому стані, повідомили РІА Новини в приймальному покої Цумадінському центральної районної лікарні.

"Один з учнів восьмого класу приніс гранату. В результаті в комп'ютерному класі стався вибух", - розповів директор Агвалінской середньої школи Шаміль Абакаров.

Причиною інциденту, як заявили в МВС, стало необережне поводження зі зброєю. Хлопчик, який приніс на урок гранату, затриманий.

Школа оточена, на територію нікого не пускають. На місці працює слідчо-оперативна група

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...