У Слов'янську почали виготовляти керамічних почекунів (фото)

Одна з керамічних майстерень виготовляє популярну фігуру Почекуна.

Почекун. Фото: buro247.ua

Фігуру Почекуна завдовжки 270 мм пропонують придбати за 90 гривень, зазначають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

Майстерня виробляє керамічні скарбнички почекунів з глянцевим і оксамитовим покриттям, а також садову фігуру для прикраси присадибної ділянки.

Нагадаємо, Почекун - скульптура, створена голландської художницею Маргрит ван Бреворт навесні 2016 року для Лейденського університету (Нідерланди). Невдовзі мем "почекун" став популярним в українському та російському сегменті інтернету. Сама авторка скульптури такої популярності не очікувала.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:24

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...

На тлі суттєвих невдач в Україні Росія може атакувати країни Балтії, - військовий експерт

середа, 8 травень 2024, 12:54

Керівник польської служби військової контррозвідки Ярослав Стружик припустив, що у російського диктатора Володимира Путіна є готовність до невеликої військової операції проти однієї з країн НАТО. Про що свідчать ці заяви, в ефірі Radio NV прокоментував...