У США назвали дату кінця путінського режиму

Експерт Джейсон Смарт назвав головну причину краху імперії Путіна.

Джейсон Смарт. Фото: 3mv.ru

Всі імперії вмирають або через тривалі воєнні конфлікти, або через економічні фактори. Така доля не омине і нинішню Російську Федерацію. Про це заявив відомий американський політолог Джейсон Смарт, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Смарт сказав, що найбільша загроза для президента Росії Володимира Путіна - це економічна катастрофа в його країні.

"Коли людям немає що їсти, вони готові піти проти влади. Всі історичні революції - французька чи американська, мали економічні причини", - зазначив політолог.

Він нагадав, що всі великі імперії вмирали. Тому питання краху Росії - лише в часі.

"Всі імперії вмирають. Римська, Єгипетська, Британська, Французька. Це лише питання часу. І це завжди через економічні фактори або тривалу війну. Тоді відбувається колапс", - резюмував Смарт.

До речі, більшість росіян хочуть, щоб Путін залишався президентом РФ.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...