У Туреччині заборонили розпивати алкогольні напої поза територіями готелів

За розпиття алкоголю встановлено штраф у розмірі 30 доларів.

Турецький курорт. Фото: abouturkeytravel.com

У Туреччині заборонили вживання спиртного поза межами готелів і питних закладів, розташованих у містах. Про це повідомляє прес-служба Асоціації туроператорів Росії, передають Патріоти України.

"Генеральне консульство Росії у місті Анталії настійно рекомендує російським громадянам не з'являтися у громадських місцях або на вулиці в нетверезому вигляді, так само як вживати алкогольні напої у місцях, не відведених для цих цілей", - йдеться у повідомленні.

Розпивання алкоголю у парках, садах, скверах, житлових кварталах, автодорогах, пікнікових зонах, будівлях залізничних і автовокзалів, вулицях, провулках та інших місцях карається штрафом у розмірі 100 турецьких лір (близько 30 доларів. - Ред.)

Згідно з документом, також забороняється будь-яке "публічне" вживання алкоголю "у вигляді, здатному викликати невдоволення оточуючих".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...