"Україна зможе повалити режим Путіна": Політолог пояснив, яким чином Росія може впасти

Андрій Піонтковський заявив, що успіхи України можуть поставити хрест на режимі Путіна у Росії.

Андрій Піонтковський. Фото: newsprolife.com.ua

Кремлівська пропаганда продовжить проклинати Україну і після надання їй безвізового режиму з Євросоюзом, але "явний успіх України" в економіці і на шляху євроінтеграції завдасть "найбільшого удару" по правлячому режиму в Росії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Відповідаючи на питання, як зміниться риторика кремлівської пропаганди після отримання Україною безвізу, він запевнив: "Вона не зміниться. Вони будуть вас проклинати. Точно так само, як кинутий чоловік завжди проклинає дружину, яка пішла від нього".

Піонтковський не сумнівається і в тому, що на пересічних росіян ця подія також не справить "дуже великого враження". "У них зараз багато інших проблем, перш за все, різке падіння рівня життя", - пояснив він.

Разом із тим політик наголосив: "Не ця окрема акція, хоча і дуже позитивна, але в цілому успіх України, явний успіх у її економіці, успіх на шляху європейської інтеграції, звичайно, справить колосальне враження на росіян і завдасть найбільшого удару по режиму в Росії ". "Я вже не кажу про путінський режим - путінському вже недовго залишилося. Але і наступний, постпутінський, буде не найкращим", - зауважив він.

"Успіх України на європейському шляху буде вирішальним аргументом у тій історичній суперечці, яка ведеться всередині Росії між проєвропейськими і проординськими російськими. Тому дуже багато залежить від України", - наголосив політолог.

Як відомо, раніше Андрій Піонтковський заявив: ракетний удар США по Сирії є "пропорційною військовою відповіддю" на застосування президентом Асадом хімічної зброї і не має на меті повалення його режиму; водночас цей жест фактично став новою зовнішньополітичною поразкою президента Росії. Політолог також спрогнозував тактику Кремля щодо окупованих територій сходу України.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...