Українська влада зможе повернути Крим без єдиного пострілу

Андрій Гордєєв, губернатор Херсонської області, вважає, що українська влада може повернути Крим мирним шляхом, без єдиного пострілу, і зробити це можна за допомогою людей.

Крим. Фото: nevesta.dn.ua

Губернатор відзначає, що повернення Криму лежить у патріотичному вихованні молоді, яка буде навчатись на материковій Україні та повернеться до Криму, передають Патріоти України з посиланням на Reply.ua. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Гордеев отметил, что сделать это можно при помощи крымчан, благодаря инициативе предоставления бесплатных мест в ВУЗах для крымчан в Херсонской области. «Путь деоккупации полуострова лежит через людей. Мы инициируем предоставление тысячи бесплатных мест для крымчан в ВУЗах Херсонской области. Нужно помогать этим людям, предоставлять им возможность учиться, а также получать правдивую информацию об Украине, чтобы, возвращаясь в Крым, они могли формировать атмосферу свободы на полуострове. Уверен, что через эту тысячу молодых крымчан мы сможем вернуть полуостров без единого выстрела», подчеркнул глава Херсонской области.

Гордеев отметил, что сейчас в Херсонской области находятся 11 тысяч перемещенных крымчан, и у большинства этих людей проблемы с трудоустройством и жильем. «Государство выплачивает им помощь, но это не может решить всех проблем. Сейчас мы рассматриваем вопрос по предоставлению жилья этим людям», отметил Гордеев.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...