"Українські військові покинуть свої нинішні позиції на Донбасі лише при наступі на бойовиків", - боєць АТО (фото)

Військовий зазначив, що немало український бійців пішли служити на передову вже по другому колу.

Боєць ЗСУ. Фото: https://www.obozrevatel.com

Українська армія може піти зі своїх позицій на Донбасі тільки в тому випадку, якщо буде рухатися вперед. Про це розповів боєць АТО Андрій, йдеться на сторінці в Facebook прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

"Нашим врагам не удастся подорвать нашу силу духа и запугать нас. Мы если и вступимся со своих позиций, то пойдем только вперед. Освобождать Украину от нашествия "русского мира", - подчеркнул воин.

Отмечается, что стать военным Андрей решил сознательно. Он рассказал, что два года назад имел возможность улететь в Польшу, но решил не бросать свою страну в трудную минуту.

Боец подчеркнул, что такой поступок стал бы настоящей изменой, прежде всего – самому себе.

"В подразделении Андрея немало боевых побратимов, которые уже по второму разу пришли в АТО. И их выбор сознательный. А это значит, что Украина имеет прочный щит", - подчеркнули в штабе.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...