Величезна сума: У НБУ повідомили про обов'язок виплатити 13 млрд доларів кредитів

Заступник керівника Національного банку України Олег Чурій повідомив, що до кінця 2019 року уряд повинен виплати близько 13 млрд доларів кредиторам.

Олег Чурій. Фото: НБУ

За два роки Україні треба виплатити близько $ 13 млрд за зовнішніми запозиченнями. Про це розповів заступник голови Національного банку України Олег Чурій сьогодні, 4 квітня. Новину передають Патріоти України.

"Україна до кінця 2019 року має виплатити $ 12,8 млрд. Тому для України дуже важливим є продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом. Це важливо для виконання зобов'язань за зовнішніми запозиченнями", - повідомив Чурій.

МВФ повідомив, що завершив третій перегляд програми співпраці з Україною і схвалив виділення четвертого траншу обсягом $ 1 млрд.

Що стосується наступного, п'ятого траншу, то, на думку міністра фінансів Олександра Данилюка, його Фонд може виділити вже в травні.

У Нацбанку назвали поточну програму з Фондом найуспішнішою в історії України

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...