"Великі гумористи": У РФ розгорнулась чергова пропагандистська кампанія проти ЗСУ (фото)

Російські "експерти" в черговий раз виставили себе посміховиськом.

Хакери. Фото: http://politolog.net

От скажу чесно, як на духу – згрішив, бо ж подумав, ну звідкіля той Тимчук може знати про що, оті московські куратори своїм шнирям з “динири” вказівки роздають, ну, що в нього є своя агентура серед когось з них і на тобі – в той же день, сепарський сайт “news-front”, ніби ту саму вказівку чи то від московських кураторів, чи то від самого Тимчука отримали, але справненько так її виконали, зазначають Патріоти України з посиланням на Анатолія Кравчука.

Як бачимо, сепарня, ніби то за допомогою якихось там хакерів, ну звідкіля в сепарні ті хакери, якщо вони бовдури навіть про Microsoft Office Excel нічого досі не чули, а тут – хакери!!!

Але вже те, що хакерами прикривають свою агентурну роботу і, треба визнати, доволі не погану, це факт і навіть похвальний, бо ж не повні значить бовдури ті москалики, коли навіть канали отримання розвідувальної інформації легендують під хакерів, разом з тим, інформаційщики з них ніякі, то й не даремно, що ті московські куратори так не вдоволені їх роботою.

То ж, на ряду із безперечними здобутками, наших вороженьків, які, за національним епосом обов’язково мають згинути, а до плюсів в їх роботі треба віднести той факт, що форма документа на цей раз вже відповідає дійсності, що беззаперечно свідчить про наявний канал зливу документів із штабу АТО до сепарні і справа тут повторюю не хакерах.

Тут необхідно звернутись до наших “контриків”, аби ті нарешті трохи почухали власну потилицю і взяли сепарню та отих “нашіх”, які на них працюють за одне цікавеньке місце і з’ясували, звідкіля у ватників документи штабу АТО???

Але окрім форми документу, яка повторюсь витримана в правильних рамках, маємо таку неймовірну кількість дурниць, починаючи з того, що жодне прізвище, яким підписано документ, не відповідає дійсності. Ну немає там таких людей, це я вам москалики точно кажу, тут не залік, а головне, в кінці то кінців вивчіть найгарнішу мову світу, яку треба знати лише тому, що нею писав свої незрівнянні ні з якими там Пушкіними чи Лермонтовими безсмертні твори великий Кобзар – найвеличніший поет усіх часів і народів.

От лише один приклад їхнінської безграмотності:

Із “викраденої” міфічно-фантастичними сепарськими хакерами доповіді видно, що вона написана такими ж міфічними фантастами, як і самі хекари і ось чому.

“Доповідь про факту” – проблема двомовності. Російською – по факту, українською – про факт, (якщо ж звично, пише сепар, бо справжній козак взагалі напише – щодо факту), а російський ватник, який попав на напрямок інформаційної війни з українськими вчорашніми братами пише щось середнє, от і виходить оте – про факту.

“нестатутних взаємовідносин військової частини В32541” – ну от тут вже проблема виключно ватних мізків. По-перше, в нас немає такої частини, по-друге, військова частина не має отих нестатутних відносин сама по собі, правильно буде сказати хоча б – … у військовій частині.

Ну і наостанок, вишенька на пиріжок з горохом, цитата від ватних пропагандистів: “встановлено, що… в наслідок нестатутних взаємовідносин солдат Попов ніс чергування на спостережному посту”… – уявляєте, яким же треба бути ватним, аби написати, що службу несуть не внаслідок наказу, чи бажання захищати Батьківщину, а саме в наслідок “нестатутних взаємовідносин”… От бовдури, в наслідок нестатутних взаємовідносин скоюють злочини, а не службу несуть.

Висновок: насправді з пропагандою у ватної сепарні все дуже погано, тому й Тимчук був беззаперечно правий. Тут не лише куратори з Московії, тут сам Путін мав би приїхати аби повчити їх брехати, як слід, бо ж знається на цьому добре.

Разом з тим, агентура в них працює і злив з АТО навіть документами відбувається – це факт, но тут вже питання до наших колег із контррозвідки, нехай попрацюють.

Я ж свою частину роботи зробив і в подальшому раджу, як отим кураторам з Москви, так і ватним сепарам звертайтесь краще до фахівців, не імпровізуйте, бо ж виглядаєте ну повними бовдурами.

Знаю, із фахівцями в інформаційному напрямку дуже важко, так що звертайтесь до найкращих – мої данні вам відомі, ви їх ще з 2014 на своєму ресурсі “Каратель” розмістили, так що питайте, як правильно планувати та проводити інформаційно-пропагандистські заходи, аби перед людьми стидно не було, та й куратори з Московії платити перестануть, що тоді з вами ватниками робити, ви ж окрім стріляти по беззахисним і брехати, нічого більше робити й не вмієте, хіба що до трибуналу, а там – “тюрма твій дім”.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...