"Відома письменниця потрапила у ДТП", - ЗМІ

Автор численних творів Софія Андрухович разом із чоловіком Андрієм Бондарем та донькою Варварою стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди на трасі.

Софія Андрухович. Фото: galka.if.ua

"Третій раз в житті побував в автомобільній аварії. Це сталося вчора. Я не був за кермом і провини нашого водія не було – виїзд з другорядної на головну. Ми рухалися по головній", - написав чоловік письменниці, зазначають Патріоти України з посиланням на "Преса України".

За його словами, більше всіх постраждала письменниця, тому що удар прийшовся з лівої сторони на її пасажирське сидіння. Софія Андрухович сиділа там з донькою Варварою. "Довелося накласти кілька швів на голову, трохи втратила крові, але швидка приїхала вчасно і все зробили акуратно і правильно. Ні струсу, ні яких-небудь серйозних ушкоджень. Поранення склом та забій грудної клітки з лівого боку. У Варвари справжня ініціація. Обдерте підборіддя і вид закривавленою мами", - написав Бондар.

Чоловік зазначив, що швидкість була невеликою і автомобіль, в якому перебувала Андрухович тільки розвернуло на 180 градусів у смузі.

Також, за його словом, водій автомобіля, з яким відбулося зіткнення, молодий хлопець навіть не робив спроб загальмувати. "Він як камікадзе просто йшов на таран. За ним не було ніякого гальмівного шляху. По 20 років. "Таврія". Три хлопця. Тверезі. Олімпійський спокій: "Я не побачив знак. Навіщо ви кричите, адже все вже трапилося", - написав Бондар.

Нагадаємо, у Харківській області за неділю сталося одразу два нещасних випадки. Перший пов'язаний із селфі, яке двоє юнаків намагалися зробити на стовпах під великою напругою. В результаті другого підліток отримав численні поранення через вибух невідомого предмету.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...