Відомий американський університет випустив дитячу книгу про комунізм

Видавництво Массачусетського Технологічного Інституту - одного з найкращих технічних університетів у світі - видало книжку "Комунізм для дітей.

Діти у комуністичній країні. Фото: film.ru

Книга стверджує, що комунізм "не так уже й важко" реалізувати, він може стати життєздатною альтернативою гіршим моделям, як, скажімо, демократія, зазначають Патріоти України з посиланням на The Daily Sheeple.

Опис книги звучить так:

"Ця маленька книжечка пропонує інший вид комунізму: вірного своїм ідеям і вільного від тоталітаризму.

Вона презентує політичну теорію у простих термінах у вигляді дитячих історій.

Ілюструють книжку маленькі милі революціонери, які очікують свого політичного пробудження".

Через історії про ревнивих принцес, втомлених робітників та переміщення селян діти мають дізнатися про економічну історію феодалізму, класової боротьби капіталізму, різні ідеї комунізму, і багато іншого.

Деякі оглядачі книгу хвалять. Один з них написав, що ця книга особливо потрібна:" Зараз люди відчувають, що ми стоїмо на порозі руйнування світу і не сподіваємось на який-небудь новий світ і не віримо в нього".

Натомість інші відгуки на Amazon протилежні.

Один критик написав: "По суті, підсумок книги такий: світ жахливий, тому що купа підприємців винайшли такі речі, як телебачення, автомобілі і красиві будинки. Через дефіцит не кожен може їх мати. Отже, ці речі – зло. Це "капіталістичне промивання мізків".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...