Відомий сайт включив до списку ворогів України російського режисера

Сайт "Миротворець" включив до людей, які займаються антиукраїнською діяльністю чергового росіянина.

Карен Шахназаров. Фото:https://www.obozrevatel.com

Російський режисер Карен Шахназаров, який недавно зняв фільм "Анна Кареніна", потрапив в список центру дослідження ознак злочинів проти нацбезпеки України "Миротворець" за "антіукранскую агітацію і виправдання російської агресії", зазначають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель". Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Кроме того, активисты сообщают, что режиссер был замечен в "манипулировании общественно значимой информацией" и "вмешательстве в дела суверенного государства".

"На мою жизнь, конечно, это никак не повлияло (включение в черный список — прим.ред.). Эта история со списком, с санкциями для телеканалов — полный идиотизм. Аналогия очевидна, подобными вещами в свое время активно занимались нацисты, они, например, запрещали и сжигали книги. Украина творит совершенное безумие, непонятно, как это вообще соотносится со словами о демократии, о европейских и человеческих ценностях", - цитирует "Миротворец" одно из интервью Шахназарова.

Отметим, что недавно, судя по трендовым запросам в украинском сегменте интернета, украинцев заинтересовала премьера на российском ТВ сериала-экранизации романа Льва Толстого "Анна Каренина".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...