Внаслідок обстрілів з боку бойовиків двоє жителів Мар'їнки отримали поранення

Бойовики масово обстрілюють приватний сектор міста.

Наслідки обстрілу. Фото: fdu.org.ua

Під час обстрілу житлових кварталів Мар'їнки в понеділок ввечері, 1 травня, отримали поранення двоє місцевих жителів. Про це повідомив керівник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Військо" під керівництвом реалізатора курятини активізувалося. Сьогодні ввечері бойовики масово обстрілюють приватний сектор Мар'їнки, де продовжують жити мирні жителі", – зазначив Аброськін.

За його словами, внаслідок обстрілу, в районі вул. Поліграфічної, отримали поранення двоє місцевих жителів, 1952 р. і 1973 р. н. Інформація про постраждалих наразі уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлляося, що 52-річний житель Мар'їнки отримав осколкове поранення обличчя та струс мозку внаслідок обстрілу бойовиків. При цьому чоловік перебував у власному ж подвір'ї. Інцидент стався напередодні, 30 квітня.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...