"Закарпатський прем'єр": Гецко обіцяє відновити незалежність територій області

Самопроголошений прем'єр-міністр "Підкарпатської Русі" обіцяє влаштувати терор патріотам.

Петро Гецко. Фото:http://azovzak.info

В рамках інформаційного висвітлення сепаратистів Закарпаття та антиукраїнських елементів, інформаційна служба «Національного Корпусу» Закарпаття, продовжує ряд публікацій – розповідів про діяльність цих осіб, передають Патріоти України.

Пан Гецко, уродженець села Кушниця, що в Іршавському районі Закарпатської області. Після служби в армії вступив до Московського інженерно-фізичного інституту на факультет автоматики та електроніки, здобув освіту інженера системотехніка. Працював в Києві в АТ «Росток». З 1997 року очолює громадську організацію «Зайнятість». У русинському “русі” з 1996 року. На II Європейському конгресі Підкарпатських Русинів обрано прем’єр-міністром уряду республіки “Підкарпатська Русь”.

В 2008 році після того як Гецко і КО в Мінську проголосили незалежність республіки «Підкарпатська Русь» «прем’єр» вже не повертається до України, а прямує до Москви під крило кураторів з ФСБ.

Вже з Росії Гецко розпочинає новий етап в своїй кар’єрі і для ЗМІ Кремля позиціонує себе не інакше, як лідер Русинів та прем’єр – міністер республіки «Підкарпатська Русь». Особлива активність Гецка відбулась в 2014 році з початком анексії АР Крим та окупації частини Донецької та Луганської області. В цей період Гецко відвідує анексований Крим, зустрічається з активістами «Русского мира» на зразок Пушиліна, проводить зустрічі з сепаратистами Придністров’я, Південої Осетії, Абхазії. На центральний телеканалах Росії: НТВ, Россия 1, Лайф Нювз, проводить прес-конференції та в прес – центрах МК, РБК, де постійно говорить про «геноцид русинів», терор націоналістів в Закарпатті, про московські настрої закарпатців, про готовність захопити владу в регіоні.

В останньому своєму виступі на одному з кишенькових ЗМІ сепаратистів, Гецко заговорив новими термінами. Він висловив недовіру Угорщині та Віктору Орбану, якого попередні роки називав союзниками закарпатських русинів, проголосив про «відновлення» УССР, пообіцяв розпочати репресії проти націоналістів, бійців АТО, волонтерів та майданівців, звичайно, після того як візьме владу в регіоні в свої руки.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...