"Закінчення путінської ери": Блогер анонсував крах диктатури

Олександр Мережко заявив, що нинішня гра з адміністрацією Трампа може дуже погано закінчитись для Путіна.

Володимир Путін. Фото: dw.com

Зі своїми погрозами застосувати силу проти США в Сирії Путін зайшов надто далеко. Тепер уже можна думати не про те, чи наступить кінець Путіна і його режиму, а коли це станеться. Вже зрозуміло, що його усунення повинно відбутися або в цьому році, або в наступному, тобто до президентських виборів в Росії, повідомляють Патріоти Укрїни з посиланням на блогера Олександра Мережка.

Завдяки підтримці злочинів свого подільника (або навіть маріонетки) Асада Путін перетворився на справжнісінького військового злочинця. Причому такого, якого вважає злочинцем весь більш-менш цивілізований світ. І в путінському оточенні олігархів напевно зріє змова, оскільки страх олігархів втратити все через Путіна пересилює їх страх перед самим диктатором. Зрештою жадібність російських олігархів повинна перемогти їх страх перед Путіним.

З глухого кута і ізоляції, в якій опинилася Росія, є два виходи:

1) Домовленість Путіна з Заходом про мирне звільнення диктатора до виборів (типу відходу Єльцина) в обмін на гарантії недоторканності. Проблема в тому, щоб знайти на місце Путіна людини, який би влаштував і Захід і самого Путіна. Захід з тієї точки зору, щоб він міг забезпечити мирний перехід до відносної демократії і депутінізаціі задурманеня російського суспільства. А Путіна така людина повинна влаштовувати в якості надійного гаранта недоторканності і безпеки. Медведєв на цю роль уже не підходить. Доведеться шукати когось на кшталт Кудріна.

2) Другий вихід - внутрішній переворот і фізичне усунення диктатора. Змова олігархів і верхівки російських спецслужб проти Путіна. Це станеться, якщо Путін продовжить наполягати на своєму божевіллі.

Одним словом, найближчим часом покаже, за яким сценарієм розвиватимуться події. Зрозумілим є те, що Путін став проблемою для всіх.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....