Жінка імовірного пособника вбивці Вороненкова розповіла про істинні причини відвідини її чоловіком Києва (відео)

Вона повідомила, що Ярослав Левенець поїхав до Києва задля вирішення особистих проблем, які накопичились за час його служби у лавах Національної гвардії.

Ярослав Левенець. Фото:stukі.comЗ дня розстрілу в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова пройшло майже два тижні. За цей час висунули масу версій, пов'язану з вбивством, пройшлись по біографії можливого спільника Ярослава Левенця. Сам він із Жовтих Вод (Дніпропетровська область), там же живе і його сім'я - дружина Ганна з двома дітьмь, повідомляє Комсомольська правда, передають Патріоти України.

На питання, де зараз її чоловік Ярослав, Анна розводить руками:

- З Ярославом я останній раз говорила 23-го числа (в день вбивства Вороненкова. - Авт.), Близько 11 ранку. До Києва чоловік поїхав з трьох причин. Перша: йому потрібно було з'явитися в прокуратуру, його туди викликали, ніби, як за старою справою. Друга: він збирався публічно виступити в зв'язку з підписанням (радикальними силами. - Авт.) Національного маніфесту і провести флешмоб в його підтримку. Третя: хотів лягати в санаторій на післявоєнну реабілітацію.

Мабуть, те ж саме Анна розповіла і співробітникам СБУ, які в кінці минулого тижня прибули в Жовті Води з обшуком квартири Левенця.

- Не пам'ятаю вже, який це був день тижня, коли приїхали з обшуком. Я сиділа в кафе з місцевою журналісткою, коли до мене підійшли три співробітники СБУ. Заборонили кому-небудь дзвонити, забрали на час телефон. Ми проїхали за ними в наш двір, а там вже чекали чотири автобуси з озброєними бійцями "Альфи", - розповідає Анна.

За її словами, cпецгруппа піднімалася в житло, немов виконувала операцію захоплення - прикривалася щитами, з "миготливими" приладами. Можливо, вважали, що Ярослав ховається в квартирі. До речі, обшук провели і у сусідів.

Чоловік, за її словами, навіть ім'я Дениса Вороненкова ніколи не згадував.

- За політикою Ярослав стежив виключно в ракурсі військових новин. Адже він постійно їздив на фронт, цікавився, що там відбувається. Чи були у нього зв'язки з кимось із політиків-комбатів - не знаю. Але те, що Семен Семенченко хотів брати чоловіка на поруки - це правда, - запевняє Анна.

Після служби на Донбасі Ярослав офіційно не працював.

- Його хліб - це тренування, які він проводив. Військово-патріотичні вишколи, семінари, - розповідає дівчина.

Що стосується старих кримінальних справ, за які Левенця могли викликати в прокуратуру, Анна не поширюється. Каже лише, що слідство тягнеться близько п'яти років, і ніяких доказів провини чоловіка в суді не було представлено.

Саме схожі статті Кримінального кодексу і військове минуле і пов'язує Ярослава Левенця з Павлом Паршовим, який стріляв в Дениса Вороненкова. Як, втім, і загальне віросповідання. Вони - радновери.

- Віримо ми в слов'янських богів, в ведичний світ і ведичну цивілізацію. Таким чином, я вірю і в Крішну. Тому що Крішна - це наш слов'янський Бог Кришень. Розумієте, релігій багато, а Бог один. І у нього багато імен. І кожен вибирає собі ту релігію, яка йому ближче і в якій він більше відчуває щастя.

Однак, незважаючи на багато спільного між Левенцом і Паршовим, Анна запевняє - друзями вони не були.

- Він взагалі мені про нього не розповідав. Вони могли бути знайомі, так як Павло служив в тій же частині, що і Ярослав. Але його багато хто знає, - розповідає дівчина.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...