Журналісти показали російських саперів у Сирії (фото)

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства помітили в Алеппо російських саперів, які раніше "засвітилися" в Пальмірі та опублікували їх фото.

Російський військовий у Сирії. Фото: https://apostrophe.ua

У співтоваристві повідомили, що помічені військові числяться в Міжнародному мінному центрі (селище Нахабіно Красногорський район Московської обл.). З ними разом перебувають військовослужбовці інженерно-технічного батальйону з Мурома (в/ч 11105), передають Патріоти України.

Особлива увага звертається на те, що російські солдати залишають на стінах напівзруйнованого Алеппо написи, наприклад, "Алеппо наш".

"Така мазанина в стилі "Тут був Вася" більше схожа на те, як тварини мітять територію. До подібного мистецтва відноситься не особливо зрозумілий нормальній людині напис на стіні історичної будівлі "Алеппо наш", яка підкреслює, що це територія російського впливу і співзвучна з гаслом злочинної анексії півострова Крим — "#крымнаш", - зазначають волонтери.

Крім того, військові РФ придумали свого роду гру, спрямовану на знаходження слідів присутності в сирійському місті товаришів по службі.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...