Жителі двох районів столиці можуть залишитись без теплої води

Відомо, що на такий крок влада може піти через величезну заборгованість компанії підрядника.

Кран. Фото: regionews.sumy.ua

ПАТ "Київенерго" попереджає жителів Дарницького та Дніпровського районів столиці про можливе припинення гарячого водопостачання через борги ТОВ "Євро-Реконструкція". Про це повідомляє прес-служба компанії, передають Патріоти України.

Відзначається, що "Євро-реконструкція", яка є постачальником послуг для близько 300 тисяч мешканців Лівого берега Києва, транспортує тепло і гарячу воду мережами, що знаходяться в управлінні "Київенерго".

"Термін дії договору про надання послуг із транспортування теплоенергії між ПАТ "Київенерго" та ТОВ "Євро-реконструкція" закінчився 1 березня 2017 року", - повідомили у прес-службі.

Проект нового договору, який "Київенерго" надіслала ТОВ "Євро-реконструкції", остання досі не підписала.

Крім того, наголошується, що з початку 2017 року "Євро-реконструкція" не оплачує послуги з транспортування теплової енергії.

"Борг станом на 1 березня перед ПАТ "Київенерго" досяг 38 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

"У зв’язку із закінченням терміну дії договору та відсутністю волевиявлення ТОВ "Євро-реконструкція" на його продовження у "Київенерго" відсутні зобов’язання щодо подальшого транспортування теплової енергії, виробленої ТОВ "Євро-реконструкція". Київенерго вимушене припинити транспортування теплоенергії від Дарницької ТЕЦ", - наголосили у прес-службі.

Нині компанія звернулася до міської влади, щоб остання сприяла врегулюванню ситуації і уникненню відключення гарячого водопостачання.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У "Крокус Сіті Холі" вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....