З'явились нові деталі аварії суховантажу у Чорному морі (відео)

Врятований моторист розповів про всі деталі моторошної аварії.

Суховантаж "Героїв Арсеналу".Фото: tut-ua.com

Дружина врятованого моряка Констянтина Черненка з суховантажу "Герої Арсеналу", який зазнав аварії біля берегів Криму, розповіла про подробиці події. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

У момент дзвінка Черненко ще знаходився в морі, на кораблі, який його врятував. Дружині він сказав, що "з ним все добре".

За словами Маргарити Черненко, чоловік також зв'язувався з нею незадовго до катастрофи, він повідомив, що починається негода і вони стоять на якорі.

"Говорив, ремонт повинен бути якогось агрегату. Вчора (18 квітня - Ред.) надіслав ще, в шостій вечора. Говорив, ми тут на межі, кухарку спишуть і цей агрегат відремонтують", - розповіла вона.

Коли закінчиться шторм, врятованого українця доставлять до Керчі, а потім у Херсон.

Нагадаємо, вчора, 19 квітня, у Керченській протоці рятувальники виявили тіла трьох загиблих моряків в результаті аварії суховантажу "Герої Арсеналу". Всього на борту було дванадцять членів екіпажу.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...