"Звичайні видумки": Аналітик заявив про видуманість російської цивілізації

Олександр Палій зазначив, що Росія наврядче зможе відмовитись від свого нинішнього ментального стану без зовнішнього управління.

Олександр Палій. Фото: inpress.ua

Сучасні росіяни є представниками фінно-угорського етносу, в якому максимальний рівень розвитку домоглися жителі Фінляндії. Замість того, щоб вчитися у своїх успішних родичів, громадяни Російської Федерації вигадали фейк про власну цивілізацію. Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив політичний аналітик Олександр Палій, передають Патріоти України.

Під час бесіди, коли мова зайшла про роль національного менталітету в будівництві держави, експерт висловив сумнів у тому, що РФ самостійно зможе відмовитися від свого негативного багатовікового досвіду.

"Не думаю, що сама Росія має у собі сили, щоб стати на більш конструктивний шлях розвитку. Я вважаю, що це могло б бути за рахунок зовнішнього сильного управління", - сказав він.

"Краще, якщо б це було європейське управління. Щоб підтягувати Росію до Фінляндії. Тому що росіяни на 70-80% є нащадками фіно-угрів", - зазначив Палій. Експерт наголосив, що ментально і етнічно росіяни набагато ближчі до фінів, ніж до українців.

"Росіяни самі себе не знають. Вони не знають, що є представниками фінно-угорського мегаетноса, в якому фінський етнос являтся дуже конкурентним. Замість того, щоб підтягуватися до себе реального, подивитися на себе реально, росіяни починають вигадувати казочки про свою російську цивілізацію", - додав Палій.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...